You're Killing Me (Film, 2023) - MovieMeter.nl (2024)

+ Mijn Updates

+ Mijn Films

  • Info
  • Stemmen
  • Statistieken

Horror / Thriller |94 minuten

2,25 28 stemmen

+ Mijn stem

5 reacties

Genre:Horror / Thriller

Speelduur:94 minuten

Oorsprong:Verenigde Staten

Geregisseerd door:BethHanna en JerrenLauder

Met onder meer:McKaleyMiller, AnneHeche en DermotMulroney

IMDb beoordeling:You're Killing Me (Film, 2023) - MovieMeter.nl (2)5,0(4.515)

Gesproken taal:Engels

Plot You're Killing Me

"One of you knows something."

De arme Eden droomt ervan om naar een elitaire school te gaan. Via de rijke ouders van schoolgenoot Barrett hoopt ze een aanbevelingsbrief te krijgen. Met haar vriendin Zara gaat ze naar Barrett's jaarlijkse feest om hem te overtuigen. Op zijn telefoon treft Eden bewijsmateriaal aan dat hem in verband brengt met de verdwijning van een studente. Verontrust door de ontdekking sluit Eden zich met Zara op in een grote slaapkamer. Het feest loopt uit de hand als Barrett en zijn vrienden hun toevlucht nemen tot steeds wanhopiger maatregelen om de telefoon te bemachtigen. Ze zullen er alles aan doen om hun toekomst te beschermen.

You're Killing Me (Film, 2023) - MovieMeter.nl (11)You're Killing Me (Film, 2023) - MovieMeter.nl (12)You're Killing Me (Film, 2023) - MovieMeter.nl (13)You're Killing Me (Film, 2023) - MovieMeter.nl (14)

',nextArrow: '

',responsive: [{breakpoint: 767,settings: {slidesToShow: 2.2,slidesToScroll: 2}}]});});

Externe links

Volledige cast

Acteurs en actrices

McKaley Miller

Eden

Dermot Mulroney

Anne Heche

Wil Deusner

Gooch

Brice Anthony Heller

Schroder

Morgana Van Peebles

Kendra

Keyara Milliner

Zara

Jayson Warner Smith

Joel Murphy

Jordan Blair Mangold Brown

Teacher

', nextArrow: '

',responsive: [{ breakpoint: 767, settings: {slidesToShow: 2.7,slidesToScroll: 2 }}]});});

Alle Media

Video's en trailers

Reviews & comments

  • 5 berichten
  • 3 meningen

* denotes required fields.

* denotes required fields.

  • 5 BERICHTEN
  • 3 MENINGEN

zoeken in:

Vorige 1Volgende

schumacher

  • 3892 berichten
  • 3616 stemmen

8 juni 2023, 23:32 uur

Om ter slecht dom doen en om ter slecht acteren.

Slechte film.

joolstein

  • 9204 berichten
  • 7644 stemmen

10 juni 2023, 09:54 uur

Een redelijke film, niet spectaculair maar gewoon redelijk! Actrice McKaley Miller doet het goed als Eden. Alhoewel ze een zeventwintigjarige is die een tiener-student speelt die probeert om aanbevelingsbrief te krijgen voor prestigieuze Pennbrooke College. Hoewel het een redelijk voorspelbaar verhaallijn volgt en doordat het een invasie-plot betreft, zich voor een groot gedeelte het op één locatie afspeelt, was het uit de handen blijven van de aanvallers effectief genoeg! Alleen op gebied van gewelddadigheid laat de film het afweten, waardoor het meer tegen thriller aanzit dan horror. De film slaagt echter wel dankzij Eden's bewonderenswaardige vastberadenheid en doorzettingsvermogen om het juiste te doen in een gevaarlijke situatie. Dit is dus ook een prima wegkijker met een solide uitgangspunt.

Errol Flynn

  • 24 berichten
  • 3 stemmen

9 juli 2023, 16:36 uur

Begint als een tienerfilm,wordt een thriller en eindigt als(bijna) horrorfilm!

De acteurs zijn zeer degelijk en goed om Anne Hechte nog eens te zien in één van haar laatste(bij)rollen

Aangenaam tijdverdrijf;voor mij 7/10!

Noodless

  • 9213 berichten
  • 5839 stemmen

20 december 2023, 09:10 uur

Na Wildfire (2023) is deze film de op één na laatste film van Anne Heche die vorig jaar op 53-jarige leeftijd is gestorven in een auto-ongeluk. Ze speelt samen met Dermot Mulroney de ouders van de rijke Barrett die pas laat in het verhaal voorkomen. Hun aandeel geeft het verhaal een verrassende wending die je al of niet kan smaken. Het verhaal wordt degelijk opgebouwd met vooral één locatie waar de hoofdrolspeelster Eden een geheim van Barrett toevallig ontdekt waardoor het vriendengroepje Barrett kost wat kost het geheim willen bewaren gezien hun toekomstperspectieven en de status van zijn vader. Samen met haar vriendin Zara probeert ze uit de greep te houden van het groepje. Er volgen een paar leuke scènes, vooral de momenten wanneer Eva en zatte Zara opgesloten zijn in een slaapkamer waar geen uitweg mogelijk lijkt. Daarna heeft het verhaal nog een twist waardoor de locatie ook verlaten wordt. Degelijk. 6,5/10

Shadowed

  • 8497 berichten
  • 5325 stemmen

24 maart, 14:41 uur

Entertainend niemendalletje dat een degelijk eerste uur kent en vervolgens toch uit de bocht vliegt gedurende het laatste halfuur. De jonge castleden vallen gelukkig niets te verwijten, vooral McKaley Miller doet het erg goed als protagoniste. Regisseurs Beth Hanna en Jerren Lauder slagen erin de boel redelijk onvoorspelbaar te houden eenmaal de thrillerelementen uit de kast komen en profiteren van schaarse spanningsmomenten. Ondanks dat het al snel duidelijk is welke genrekant You're Killing Me hoopt op te gaan, wordt er toch nog een vonk van mysterie in het geheel gepompt dat de boel vermakelijk houdt. Eenmaal Anne Heche en Dermot Mulroney worden geïntroduceerd loopt het mis, vooral door diens matige acteerwerk. Het bloedvergieten is ook niet hard genoeg, waardoor je niet hoeft te hopen op een knallende finale. Het vormt een ietwat bittere afsluiting op een leuk genrewerkje, want de film kijkt goed weg. Geïnteresseerden doen zich er goed aan om te weten dat er weinig horror om de hoek komt kijken, dit is op-en-top thrillerwerk.

Vorige 1Volgende

Het laatste nieuws

Kun je niet wachten op 'Yellowstone'? Kijk dan de spijkerharde western 'The English' op Disney+: 'Wilde meteen opnieuw beginnen''Máxima' krijgt nog voor de release een tweede seizoen: 'Daarom bestellen we een nieuwe reeks'Heftige serie 'Quicksand' op Netflix blijft 'door je hoofd spoken': 'Denk er nog vaak over na'De knoop is na jaren eindelijk door: forse gevangenisstraf opgelegd in zaak schietincident op 'Rust'-set

Meer filmnieuws

You're Killing Me (Film, 2023) - MovieMeter.nl (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Twana Towne Ret

Last Updated:

Views: 5684

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Twana Towne Ret

Birthday: 1994-03-19

Address: Apt. 990 97439 Corwin Motorway, Port Eliseoburgh, NM 99144-2618

Phone: +5958753152963

Job: National Specialist

Hobby: Kayaking, Photography, Skydiving, Embroidery, Leather crafting, Orienteering, Cooking

Introduction: My name is Twana Towne Ret, I am a famous, talented, joyous, perfect, powerful, inquisitive, lovely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.